Politica de retur

La recepționarea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale. În caz contrar, Clientul poate să atenționeze serviciului Relații cu Clienții apelând numărul de telefon sau prin email-ul din sectiunea „Contact”.

În cazul returnarii de produse alimentare din cadrul site-ului agrotrading.ro clientul are obligația de a notifica Agrotrading că înțelege să se retragă din Contract în cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor de retur indicate mai jos. Returul produselor alimentare se va realiza exclusiv la adresa Strada Eforiei, Nr.1, Bl.2, Et. 3, Ap. 12 Valea Calugareasca, Prahova. Termenul de retragere din contract cu privire la următoarele categorii de produse alimentare este după cum urmează:
Produsele din categoria panificație/paine (produse care sunt susceptibile a se deteriora rapid), trebuie sa aibă ambalajul de origine intact și se supun următoarelor reguli:
Produsele alimentare a căror perioadă de valabilitate este mai mare de 2 zile si mai mica de 5 zile pot fi returnate in maxim 48 de ore de la momentul receptionarii comenzii.

Scroll to Top